Átlagos 2022. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. október 3.
Nem, ez régeben nem volt itt... meg is kérdeztem a lányt a pultban, hogy mióta működik itt ez a gyroszos, nos, kiderült, hogy december óta. Következésképpen azóta nem voltam a Savoya Parkban enni. De mit is mondjak, nem is olyan jó kaland, hogy érdemes lenne ide kijárni táplálkozni. Egy elég üres nagy hodály, pár eltévedt vásárlóval. De ma valahogy erre jöttem hazafelé, hát benéztem. Meg ki is próbáltam az új helyet. Legyen nekem ma egy gyros-tál! Lett. De... hmm.. ettem már finomabbat is. De most mit fitorgok? Mindent kérek bele? - a szokásos kérdés. Igen, mindent. Nos, a minden nem sok minden volt. A krumplit itt úgy hívját, hogy dollárburgonya, Jól néz ki, nyilván az alakja, kereksége miatt, enni nem akkora élmény. Középen párnás, puha, a széle meg kőkemény. Hús és némi zöldségek kerültek még a tányérra, és nem okozott felhőtlen örömöt. Nem volt rossz, de eszembe sem jutna újra idejönni enni. De attól még más nyugodtan kipróbálhatja. A kiszolgálás a legpozitívabb alkotórésze a boltnak.