A Gül Baba török kebabos már jó pár éve működik itt a Batthyány tér közelében, de egyszerűen érthetetlen, hogyan képes továbbra is fennmaradni és leginkább kik tartják el, kik a vásárlói, ki lehet az, akinek az itteni gírosz/kebab bejön? Több alkalommal hozta már úgy a szükség, hogy itt kellett ételt venni, mert más a környéken nem volt nyitva.
A szintén az utcában lévő kifőzde, csirkés viszonylag hamar zár, hétvégén nincs nyitva, a Batthyány téren a Csarnok sincs nyitva ünnepnapokon és este. Valószínű itt lehet hát a megoldás, a Gül Baba volt csak nyitva, ezért ettek ott mások is. Súlyos minőségi problémák vannak itt az étellel, előző napi, nem friss, kiszáradt, újra melegített hús, romlott joghurtos öntet, mikróban újramelegített sült krumpli, fonnyadt, aszalódott zöldségek. Ahogy más is írta, amúgy a kiszolgáló török (? ) pasas normális, a büfé kinézete átlagos. Én semmiképpen nem ajánlom, nagyon rossz a kaja. Kukában is végezte.
Ma, hogy beültem ide enni valamit, szinte minden újra rámköszönt, még a fal mintázata, a képek is, de valami csoda folytán nincsenek erről értékeléseim. Azt a török hegyet, vagy barlangot, ami az ajtó mögött van képen, már többször is befotóztam ide. Hát, így jártam. . .
meg úgy is jártam, hogy ez egy lehangoló látogatás volt, megrázóan rossz gyroszt ettem, és nem emlékszem rá, hogy ez máskos is így történt volna. Tál lesz, igen, török rizzsel, helyben, és mindent bele. . . meg is kaptam, de nem tudom, mi van. . . valami megtámadta a nyálkahártyámat vagy az ízlelőbibóimat? Hideg volt az étel, a szemem előtt nyesegették le frissen a sülő rúdról, hideg volt a rizs, pedig melegítették, üres, vacak, vízízű a saláta, csak a hideg lében tocsogott az egész. . . hát, félresikeredett egy dolog volt, az biztos! Pedig tele jószándékkal mentem, kedvesen fogadtak, barátságos voltam én is, külön megdicsértem az evőeszközök higiénikus tartását, kínálását, nem is volt drága, szóval, minden más viszonylag rendben lett volna. . . csak hát az említettek. Sajnálom.
Pesten van dolgunk,pontosabban Budán,miután végeztünk a feladattal,még a Vizivárosban ránkjön az éhség. A Gyorskocsi utca közelében találunk egy török büfét,sőt az üzemeltető is török. A sorbanállásról arra következtetünk hogy a helyiek jóra értékelik a büfét,mint kiderült helyesen. A döner tál jókora adag,echte török izesitéssel.
A hús izletes. korrekt adag. Előrelátóan behúzódtam a sarokba,igy a családnak foglaltam 2 asztalt. Ebédidőben vagyunk,a környék megszállja a büfét. mint anno a török a várat,már kint is ülnek. Lehet kérni kis adagot is,de a nagy tál is befér,ráadásul -ezen a helyen - nem is drága. Négyen fizetünk 8,123 ft-ot az italokkal egyűtt. Étkezési idő 38 perc. Összegzés. . Szó szerint gyorsétterem. a tulaj keze gyorsan dolgozik,az ebédidő véges,addig kell a környéket kiszolgálni:ezen a pici helyen. Korrekt adag:baráti áron. izletes étel. Megérdemli hogy felkerüljön az ittjartam. hu oldalára. Minősités:ajánlott Értékelés: 7/10 pont