Gulyáskantin Budapest

100%
3,5Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
4,5Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?

Gulyáskantin Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2019. március 21.egyedül járt itt
Tágas, alapvetően hagyományos magyaros ételeket kínáló étkezde a 11. kerületben, a Bartók Béla úton. A kínálat széles, sokféle étel van, a nagy magyar konyha-klasszikusok szinte mind fel vannak itt vonultatva. A levesek 990 Ft-ba, a főételek kb. 1300-1500 Ft-ba kerülnek, azaz az ár-érték arány véleményem szerint korrekt.
Gulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - MosdóGulyáskantin Budapest - Étlap/itallapGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - Étel/italGulyáskantin Budapest - Étel/italGulyáskantin Budapest - Étlap/itallapGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - Étel/italGulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2018. augusztus 21.egyedül járt itt
Igazán magyaros étterem a neve és kínálata alapján, meg egy kicsit trendibb, fiatalosabb is belül. Hogy aztán ebből mi jön ki, hát mindenkinek más. . . remek leveskínálat van, a Jókai bablevest választottam, meg hozzá, kicsit túlméretezve a kalóriaegyveleget, egy rakottkrumplit is. Meglehetősen tekintélyes adag lett mindkettő!
Gulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - MosdóGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - Étlap/itallapGulyáskantin Budapest - Étlap/itallapGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - BelsőGulyáskantin Budapest - Étlap/itallapGulyáskantin Budapest - Étel/italGulyáskantin Budapest - Külső képGulyáskantin Budapest - Mosdó
Még több kép (10 db) >>