2024. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Guri Sörfőzde családi vállalkozásként indult Jászapátiból, mára több helyen is nyitottak saját serházat, ahol a Guri söreit ihatjuk csapolt, illetve üveges változatban. A körúton lévő egységük igazán forgalmas, központi helyen található, elég népszerű, főleg hétvégén, esténként sokan járnak hozzájuk. A járdára települt terasz helyett a benti részt preferáltuk. Több alkalommal is megfodultam már Guriéknál.
Bár a fő csapásirány a sör, egy alkalommal már a longdrinkeket is kóstoltuk náluk, kiváltképp, hogy kifogtunk valami akciót, így elég baráti áron kaptuk az italokat (whisky + cola, gin + tonik), nyilván kommersz összetevőkből, de mégis csak 1400 Ft-ért.
Sörök terén többféle "csajos" gyümölcsös sört is kínálnak, ribizlis, szilvás, barackos, meggyes, almás rétes, emlékeim szerint már szinte mindet kóstoltam, de annyira nem tartom kiemelkedőnek egyiket sem. Viszont a söreikre is igaz, hogy árban kedvezőek a többi kraft sörhöz képest. Összesen kb. 25 fél sör van a Gurinál. Ételek terén kb. semmi nincs, csak chips és nachos.
Van egy galériaszintjük is, ami elég alacsony belmagasságú, de vannak további asztalok, ha a lenti rész már megtelt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (24)
Még több kép (14 db)
Silver Hotel Hajdúszoboszló