Kiváló 2016. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. december 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gustolato fagyizóba idén júniusba tértünk be, sajnos sietős volt a dolgunk, vettem két gombóc fagylaltot, egyet az asszonynak, egyet a gyermeknek, jómagam megelégedtem azzal, hogy megkóstoljam őket. Mindkettő remek volt, az ízekre sajnos nem emlékszem, annyit jegyeztem fel, hogy a fagyi remek. 450ftért meglehetősen drága, de ár/értékben megfelelt, különösen miután megismertem az egy adagot 600 ftért kínáló Motizt Eist vagy a nagynevű Haagen dazst 900-ért (szintén egy gombócos adag). A sütik abszurd módon drágák, nagyon jól néznek k, de addíg míg a Desszert Neked-ben és a Zazziban egy süti 800-1000 ft, addig ne kérjenek 1250 meg 1300 forintot a süteményekre ott, ahol nem minimum Michelin-csillagos cukrász készíti azokat. De még abban az esetben is túlzás.
Interneten találtuk ezt az éttermet, jó értékelése miatt választottuk, de nagy csalódást okozott. A kiszolgálás gyenge, az ételekre végtelenül hosszú ideig kellett várni, pedig alig ültek néhány asztalnál. Többször is szóltam, hogy gluten érzékeny vagyok ennek ellenére az étlapon szereplő...
A főnököm meghívott minket fagyizni, sütizni. Mivel ő is olasz, valami miatt ösztönösen jobban bízik az olasz éttermekben, vendéglátó helyekben. Itt a Gustolatoban aztán nincs hiány a "olaszkodás"-ban. Minden kiírás, ételnév elsősorban, legnagyobb betűkkel, bizonyos esetekben csak és kizárólag -...