Idén nyáron nyitott újhullámos kávézó a Nagykörút mellett, mégis csendes mellékutcában, a Gutenberg térnél. Elődjük, úgymond a hírhozó az aprócska Gutenberg Budapest Coffee Stand volt pár centire tőlük, amely évek óta nagy népszerűségnek örvend az értő kávéfogyasztók körében. Egy afféle igényes talponálló kávézó.
Kellett 6 év, mire ezt a nagyobb "rendes" kávézót meg tudták nyitni. Itt is kicsi az alapterület, szűkös a beltér, de már le lehet ülni, és a pulton is elfér több termék. A kávé ezúttal Nicaraguából és Braziliából érkezett, kiváló minőségű kávéültetvényekről. Az eszpresszó 550 Ft, a tej grátisz. A kávé árazása teljesen korrekt, nem drága ezen a színvonalon, a péksütik viszont egy kicsit túlárazottak szerintem. Igaz, nagy méretű töltött finomságokról van szó, de mégis. . . A mandulás, illetve pisztáciás töltött croissant 1100 Ft, nem mondom, töményen finom. Barátságos kiszolgálás, kellemes háttérzene (nem kereskedelmi rádió). Egyébiránt a Coffee Stand is maradt, ha valaki csak úgy kutyafuttában kávézna és nincs ideje leülni. Minden nap nyitva tartanak, reggel 8-tól.