Gyuri Bácsi Konyhája Budapest

9 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány
Kérd ajánlatunkat!

Gyuri Bácsi Konyhája Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2018. július 15.a párjával járt itt
Azt hiszem, elsősorban a Gerendás éttermet kerestük, de be volt zárva. Azután a perzsa éttermet a sarkon, az is, majd a kis örmény is. Így ettünk ma itt. Amit és fogyasztottam, az teljesen feledhető volt. Sült krumplik közé bekeveredett rántott gombákat kértem, de már csak három maradt, ezért karfiollal lett kiegészítve.
Gyuri Bácsi Konyhája Budapest - Külső képGyuri Bácsi Konyhája Budapest - Étel/italGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - BelsőGyuri Bácsi Konyhája Budapest - Külső kép
Még több kép (6 db) >>