Mondd, mi a neved?

Ha-Bár? BudapestHa-Bár? Budapest a térképen

Átlagos 2022. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. június 26.
Ez a kávézó már évek óta működik a Szent István körúton, valamivel közelebb a Nyugati térhez, mint a Jászai Mari térhez. Közelükben van fagyizó, kézműves delikátesz, szórakozóhely, kocsma, és folyamatosan változó, kinyitó-bezáró egyéb vendéglátó helyek. Egy kicsit e hellyel kapcsolatosan is bizonytalan vagyok, mert a blokkon Ha-Bar és Turol Kft. szerepel, mint számlakiállító, de a portál felirat szerint Hello Coffee & Bar a hely neve. A covid ideje alatt inkább zárva láttam őket, mint nyitva.
A beltér jobban néz ki, kellemesebb, mint amire a külső alapján számítani lehet. Az ablaknál van egy kellemes ülőhely, a több a belső fal mentén elég szűkös, mert a pultnak is helyet kell hagyni.
Egy eszpresszó 390 Ft-ba került, Caffé Diemme a csésze felirata szerint, átlagos, nem rossz, de jónak sem tudom mondani, egynek elmegy.
Ételek terén konyhakész - helyben csak grillezni kell - lepényt lehet kapni többféle töltelékkel (1790 Ft), bár sajtos és görög csirkés nem volt.
Dilmah filteres kávét főznek (390 Ft), ugyanannyi, mint egy eszpresszó.
Kommersz üveges sörök, többféle bor, decire kimérve Nyakas Irsai Olivért, Bock Villányi rozé cuvéét, Légli Cabernet Sauvignont lehet inni, decije 550 ill. 650 Ft. A röviditalok viszonylag széles kínálata azt jelzi, hogy buli előtti alapozó helyként szóba jöhet a Ha-Bár is.
Bár ki van írva, hogy "reggeli" kapható, de ez jelenleg nem helytálló.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (10)
Ha-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - EgyébHa-Bár? Budapest - Egyéb
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?