Söröző a kórháznál

HaBár BudapestHaBár Budapest a térképen

Gyenge 2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csendes utcában lévő, teraszos söröző a Honvéd Kórház mögötti lakónegyedben. Esténként valószínű pörgősebb a forgalom és élet-telibb a hely, a délelőtti órákban elég kihalt volt nemcsak a bár, de az egész környék is. A beltér valamennyire az angol pubok hangulatát idézi meg, cseresznyeszín, fából épített bárpult, bárszékes és normál asztalok.
Kommersz és szerény italkínálat, mérsékelt árfekvésben. Arany Ászok és Dreher sört csapolnak, kézműves söröket nem láttam, Cappy gyümölcslevek, 2 féle limonádé (szirupból), Rézangyal és Márton és lányai pálinkák, a Jagermeister 720 Ft / 4 cl.
A ház borait a Varga Pincészet biztosítja, 220 Ft decije.
A kávé hagyományos pörkölésű, egyáltalán nem jó, karcos, goromba, az eszpresszó 360 Ft. A kávé mellé sem vizet, sem semmilyen kísérőt (keksz) nem adtak, alternatív édesítőszereket sem ajánlottak, cukrot nem kértem.
A teraszt éppen kezdték kipakolni.
A pultos hölgy a törzsvendégekkel foglalkozott egész idő alatt. Nem volt vendégmarasztaló számomra.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
HaBár Budapest - Külső képHaBár Budapest - Étel/italHaBár Budapest - BelsőHaBár Budapest - Étlap/itallapHaBár Budapest - Étlap/itallapHaBár Budapest - Belső
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi ár félpanziós ellátással
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred