Sörivók vagytok?

Habcsók Söröző BudapestHabcsók Söröző Budapest a térképen

Átlagos 2024. májusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2024. október 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus külvárosi kiskocsma, a 80-as éveket idéző berendezéssel, amilyeneket leginkább vidéki kisvárosokban találni manapság, de történetesen Budafokon is van, íme. Ráadásul nem is egy eldugott helyen, hanem a kerületet átszelő főút mellett, a Magdolna Udvar közelében.
A pultban egy középkorú karakán hölgy szolgálta ki a vendégeket, akik többsége helyi lakos törzsvendég, inkább a középkorú, illetve idősebb korosztályból férfiak. A csapon Soproni és meggyes Mort Subite, ez utóbbi egy kicsit meglepő, de ezek szerint járnak ide fiatalok is, csak ők inkább estefelé, ez a fiatalok és a hölgyek által kedvelt sörféle. Üveges sörben többféle van, de érdektelen a sor, kizárólag mainstream fajták: Dreher Gold, Dreher Bak, Pilsner U., Arany Ászok, Steffl, Edelweiss búza, Soproni, Heineken, kis üveges Peroni, Gösser. Árban nincs nagy eltérés, 620-700 Ft közötti üvegárak. Az Edeleweiss 700 Ft volt, a csapolt meggyes, az én választásom 850 Ft. Tetszett, hogy a Mort Subite öblös saját márkázott poharába csapolták a sört. Hőmérséklete megfelelően hideg volt. Kötelező szervizdíj nincs, kiszolgálás és fizetés a pultnál. Mainstream rövidekből szolid választék.
Ételek nincsenek, hacsak a chipset és a ropit nem tekintem annak.
A beltérben több terem nyílik egymásból, ehhez képest az asztalok elég lazán állnak. Van egy kis belső kerthelyiség, nemcsak dohányosoknak.
Tipikus 3 pontos hely, de vállalható.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Habcsók Söröző Budapest - Étel/italHabcsók Söröző Budapest - Étel/italHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - MosdóHabcsók Söröző Budapest - MosdóHabcsók Söröző Budapest - EgyébHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - Külső képHabcsók Söröző Budapest - Külső képHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - BelsőHabcsók Söröző Budapest - Étel/ital
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi