A Hachi a Costes Izakaya helyén nyitott, ott, ahol azelőtt meg a Nudli működött. Egyik jó hely követi a másikat. Most sem okoztak csalódást. Ettem egy szójaszószban marinált ramentojást ( 650 ft), egy kis adag Kimchit (1850 itt egy kicsit felborulva éreztem az ár/érték arányt), egy mangalica gyozát (3450 ft) meg egy Ebi katsut, magyarul tempurázott rákot (3750 ft).
Ittam egy zöldalma-koriander limonádét, ami ízlett, továbbá egy pohár Hachico sört, amiről a pincér hölgy azt állította, hogy egy japán sör, s csak véletlen a részleges névazonosság az étteremmel a férfi társa elmondta, hogy a Cecei kisüzem főzi nekik és ők nevezték el így. Én utóbbinak hiszek, annál is inkább, hogy az Unptappden nem leltem a tételt japán sörként. Ötös közeli élmény volt ez.