2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kétszer jártam itt a Hadikban, de mindkétszer a teraszon ültünk, mert jó idő volt, és akikkel voltam, ők a szabad levegőre szavaztak, így a belső teret csak kívülről bekukkantva láttam. Nekem nagyon bejön ez a múlt századi kávéházi hangulat, kifejezetten tetszik a múltidéző berendezés és a hagyományok egyfajta őrzésének ez a módja. A Hadik Karinthy és barátainak törzshelye volt, amelyről a falakon lévő nagyméretű fekete-fehér festmények is tanúskodnak.
Az étlap rövid, 1 oldalas. Ezen kívül a táblán vannak még napi/időszakos ajánlatok, amelyek egy kreatív, izgalmas konyha benyomását keltik. De a valóságban úgy tapasztaltuk, hogy egyrészt elég kis adagokat adnak, másrészt meg inkább a leírások a hangzatosak, de a megvalósítás eléggé kiszámítható és átlagos. A kiadósnak meghirdetett, kislábasban érkező leves is 90%-ban csak csontleves léből állt, nagyon minimális volt benne a beltartalom, zöldség, tészta. Árban ehhez képest egyáltalán nem olcsó.
Az is szimpatikus volt, hogy komplett reggeli menük vannak, de nem tudom milyenek, nem teszteltük.
A kiszolgálás meglehetősen vontatott, nehéz felvenni a szemkontatktust a pincérekkel, akik azért annyira nem voltak leterheltek ottartózkodásunk alatt, mert a benti részben senki nem volt, csak a teraszon ültek, bár ott majdnem minden asztalnál, de többen csak kávéztak, vizet ittak, nem ettek. Végül fizetni is úgy sikerült, hogy mi mentünk oda a számítógépes pulthoz, hogy akkor rendeznénk végre a számlát, mert már mennénk.
Így utólag már eléggé zokon veszem azt is, hogy a minket kiszolgáló pincér még csak meg sem említette, hogy van náluk napi menü (2 fogásos), ezt csak később láttam a facebook oldalukon.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Hadik Kávéház további értékelései
2024.09.21egyedül
Motoszkált már bennem egy ideje, hogy el kéne menni újra a Hadikba, de tegnap más volt a terv. A többedik próbálkozásom lepattant a Szegedről a Bartók Béla elején, aztán bepróbálkoztam a Csabi Ízbe, ajtó zárva, kudarc, pedig bőven benne voltunk a kiírt nyitvatartási időben, hát akkor itt a Hadik,...
2018.07.12egyedül
Ha nem angol turista, vagy nagymellű csaj vagy levegőnek néz a pincér... a rendelés felvétele a teraszon átlagos telítettség mellett, 15 perc után többszöri jelzésre. Újabb negyed óra után megkaptam a sörömet és mielőtt mondhattam volna hogy mit kérek a felszolgáló faképnél hagyott... így bár...
2018.06.26egyedül
Nekem jó emlékeim voltak a Hadikról. Talán egy régebbi állapotában. Voltam itt barátokkal, családdal is, kitűnően éreztem magam. Most meg nem annyira. Más a kínálat, mások az asztalok, szóval több dolog változott itt. 15 órára értem oda, addig van menü, de már nem volt. Jó, ez az én hibám,...
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?