Közülük a leghíresebb a Hai Nam Pho, amely a legelső pho levesezők egyike volt a fővárosban, 12 éve nyitottak, s a legnépszerűbbek közé tartozik, bár pár éve volt egy komolyabb higiéniai probléma, ételmérgezés a házuk táján. Úgy tűnik, ez az edzett vendégeknek nem szegte kedvét, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy étterem már nem volt számukra elég, így nyitottak a szomszédos 25. házszám alatt egy újabb kifőzdét. A dekoráció, a külső portál szinte ugyanaz, a név is hasonló. Amúgy az egész projekt egy családi vállalkozás, ahol a két - már felnöttkorú - gyerek neve Hai és Nam. Hétköznap ebédidőben belépve gyakorlatilag teltház fogadott bennünket. Úgy lett mégia helyünk, hogy leültettek bennünket egy másik vendéghez, akinek az asztalánál még volt szabad szék. A vendégek közül sokan ettek pho levest, így a kollégáim is erre szavaztak, de vannak wok tészták, bún és mien levesek, de ár-érték arányban a 11-15 óra között elérhető menük érik meg. Minden hétköznap 3 menü közül lehet választani, fix 2750 Ft-ért. Tartalmaz egy kis levest, valamint főételt rizs körettel, salátával, savanyúsággal. Tetszett, hogy nemcsak csirkehúst kínálnak, hanem sertés, marha és hal is akad, én ez utóbbit választottam. A tömeg ellenére nem kellett túlságosan sokat várni. Az ételek íze nekem tetszett, bár a mennyiség elég zónaadag volt. A kiszolgálás gépies, érzelemmentes. Nincs kötelező szervizdíj.