2025. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. április 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Petőfi híd budai hídfője után az Október 23-a úton balkéz felől a lakóépületek aljában egy kis ázsiai gasztro-negyed alakult ki, amelyet leginkább a vietnámi konyha uralt le, bár van egy indiai büfé is a sor elején. Közülük a leghíresebb a Hai Nam Pho, amely a legelső pho levesezők egyike volt a fővárosban, 12 éve nyitottak, s a legnépszerűbbek közé tartozik, bár pár éve volt egy komolyabb higiéniai probléma, ételmérgezés a házuk táján. Úgy tűnik, ez az edzett vendégeknek nem szegte kedvét, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy étterem már nem volt számukra elég, így nyitottak a szomszédos 25. házszám alatt egy újabb kifőzdét. A dekoráció, a külső portál szinte ugyanaz, a név is hasonló. Amúgy az egész projekt egy családi vállalkozás, ahol a két - már felnöttkorú - gyerek neve Hai és Nam.
Hétköznap ebédidőben belépve gyakorlatilag teltház fogadott bennünket. Úgy lett mégia helyünk, hogy leültettek bennünket egy másik vendéghez, akinek az asztalánál még volt szabad szék. A vendégek közül sokan ettek pho levest, így a kollégáim is erre szavaztak, de vannak wok tészták, bún és mien levesek, de ár-érték arányban a 11-15 óra között elérhető menük érik meg. Minden hétköznap 3 menü közül lehet választani, fix 2750 Ft-ért. Tartalmaz egy kis levest, valamint főételt rizs körettel, salátával, savanyúsággal. Tetszett, hogy nemcsak csirkehúst kínálnak, hanem sertés, marha és hal is akad, én ez utóbbit választottam. A tömeg ellenére nem kellett túlságosan sokat várni. Az ételek íze nekem tetszett, bár a mennyiség elég zónaadag volt.
A kiszolgálás gépies, érzelemmentes. Nincs kötelező szervizdíj.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (2 db)
Hai Nam Com további értékelései
2025.04.08egyedül
![]()
Na végre van bizonyos követhető rend az Október huszonharmadika úton található kis ázsiai "negyedben". Ugyebár kezdődik az arab gyroszossal, folytatódik az indiaival, aztán egy picike kínai Nancy és sorban három vietnami kis étterem, büfé. Ez a Hai Nam Com a végén van a sorozatnak, és volt itt...
Royal Club Hotel Visegrád