Igazi nosztalgikus élmény volt a Hajós utcai hentesnél enni. Utoljára a kilencvenes évek legelején csináltam ezt, diákkoromban, leggyakrabban a Hűvösvölgyi hentesnél ettünk főtt kolbászt, azzal lehetett a legkönnyebben jóllakni.
Ezúttal egy debreceni kolbászt néztem ki magamnak, majd lett belőle még hazavitelre két pár virsli, két pár bajor virsli, két pár debreceni, egy pár csípősnek mondott és egy pár nagyon csípősnek mondott kolbász. (Valójában nagyon enyhe volt mindkettő, de ezt már megszoktuk. ) A helyben megevett debreceni remek volt, az itthon megfőzött is, az adalékmentesnek mondott virsli amit azóta megettünk szintén, s kolbászok is ütötték a mércét. A kiszolgálás nagyon kedves, az üzlet hangulatos. Megyünk még.