Nemcsak az épület, de a belső tér kialakítása is impozáns, elegáns, azonban kissé túldíszített (a hatalmas kristálycsillár stílusidegen a zömök boltíves falak között). A kiszolgálás udvarias, profi, úgy éreztem, talán túlságosan is, erőltetetten professzionális akart lenni, pl. az egyik pincér annak ellenére forszírozta a jobb oldalról felszolgálást, hogy a hátam mögött egy fal volt, és alig bírta bepréselni magát az asztalhoz. A másik, ami nagyon nem tetszett, hogy nem az ablakhoz ültettek, ahonnan csodálatos panoráma tárult az egész városra, a Dunára, a Parlamentre, hanem a másik oldalra, a falhoz, pedig jóval előre foglaltam helyet, és bőven lett volna szabad hely az ablaknál (csak egy másik pár ült ott, akik amúgy később érkeztek). Az ételek némi csalódást okoztak, őszintén szólva ennél színvonalasabb, izgalmasabb konyhára számítottam. Valószínűleg a turisták többségét elvarázsolja a hely, de ennél finomabb ételek lennének méltóak ehhez a remek adottságú étteremhez. Minden általam kóstolt ételre igaz, hogy a leírás sokkal hangzatosabb volt, mint a valóság. Az előételt akár magam is el tudnám készíteni otthon (sült cékla saláta kecskesajttal, vörösborban párolt körtével), a körte és a cékla is nyers volt, a kecskesajt csak rá volt morzsolva a salátalevelekre és itt is imádják a barna balzsamecetet locsolni mindenre. A zöldfűszeres töltött csirkemell supreme (? ) aszalt paradicsomos-fehérboros rizottóval főételnél a csirke száraz volt, itt zöld pestóval próbálták feldobni az ételt, a fehérbort nem éreztem a rizottóban. Az étel hőmérséklete megfelelő (forró) volt. A desszert, narancsos Creme brulée szintén nem volt nagy durranás, pici adag és ízre elég átlagos. Negatívum, hogy elég sok szálas narancsrost maradt a krémben. Összességében árban mindenképpen erősen túlértékeltnek tartom a helyet. Véleményem szerint a különleges helyszín önmagában nem elegendő "eladni" az árut, hiszen végső soron mégiscsak az ételek miatt megyünk egy étterembe, az étel a főszereplő, s a külcsín, a környezet csak emellé körítés. 14% szervizdíjat számolnak fel az alapból is borsos árakra.