Kiváló 2013. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tegnap délután nézve a televízió gasztroműsorát fedeztük fel a Halkakast.Miután Marcsi a mi magyar "Nigellánk"bemutatta a harcsa gyrost és a hozzá felszolgált szószokat úgy döntöttünk,hogy ezt fogjuk vacsorázni.Így bevágódtunk a kocsiba és 20 perc múlva már parkolóhelyet keresve és nyálcsorgatva megérkeztünk a Veress Pálné utcába.Nem csalódtunk.A harcsa gyros frenetikus volt szenzációs paradicsomos és uborkás szósszal, a férjem barramundit evett,ami egy nagyon ízletes kéregben volt megsütve.Szenzációs a hangulat ebben a pici étteremben, igazi retro feeling a borospalackos és zománcozott tálas lámpatestekkel,a kopottas asztalokkal, a régi időket idéző faléces ülőkés székekkel.Imádtunk, próbáljátok ki,megéri!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Halkakas Halbisztró - Dohány utca további értékelései
A korábbi, Veres Pálné utcai éttermük is tetszett, így nem volt kérdéses, hogy az új helyszínen is érdemes lehet őket meglátogatni egy adandó alkalommal. Ezt kivitelezni, azonban nem is volt olyan könnyű, kétszer is úgy jártam, hogy már elfogyott az ebédmenü náluk (kb. 1 óra magasságában), más...
Óriási ötletnek tartom, hogy a már ismert, netalán híres ételeket "halasítják", azaz halra fordítják. Kinek jutna eszébe a halbrassói, hal-gyros, halas székelykáposzta, stb ételek kitalálása. Vagy abszolút formabontó, azonban nagyon finom a különféle sült, vagy füstölt halak különleges salátákkal...
A Halkakasban voltunk több ízben is a régi helyen, a Veres Pálné utcában, amíg működött. Azt hittük végleg lehúzták a redőnyt. De szerencsére nem, újra megnyitottak a Dohány utca 36 alatt. Véletlenül akadtunk rá, miután a Karaván zárva volt, ott gondoltunk enni valami street food ételt. Beültünk...