Gyenge 2016. novemberben járt ittÉrtékelt: 2016. december 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon komoly marketing kampánya van ennek az étteremnek, ami sok kreativitásról árulkodik. Az ételek is. Gyakorlatilag mindent elkészítettek, amit húsból szokás (pl. giros, brassói), ráadásul húshoz való fűszerekkel. Emiatt nagyon karakteres, fűszeres minden. Gyakorlatilag elnyomja a hal ízét. Frissen készítik a halat a grillen, és van, hogy a kelleténél feketébbre, égettebbre sikerül. Önkiszolgáló rendszer, az ételre várni kell és mivel frissen készül, persze nem keveset, ami érthető, de a nyitott konyha miatti olajos fűszer szagban ez nem kellemes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Halkakas Halbisztró - Dohány utca további értékelései
A korábbi, Veres Pálné utcai éttermük is tetszett, így nem volt kérdéses, hogy az új helyszínen is érdemes lehet őket meglátogatni egy adandó alkalommal. Ezt kivitelezni, azonban nem is volt olyan könnyű, kétszer is úgy jártam, hogy már elfogyott az ebédmenü náluk (kb. 1 óra magasságában), más...
Óriási ötletnek tartom, hogy a már ismert, netalán híres ételeket "halasítják", azaz halra fordítják. Kinek jutna eszébe a halbrassói, hal-gyros, halas székelykáposzta, stb ételek kitalálása. Vagy abszolút formabontó, azonban nagyon finom a különféle sült, vagy füstölt halak különleges salátákkal...
A Halkakasban voltunk több ízben is a régi helyen, a Veres Pálné utcában, amíg működött. Azt hittük végleg lehúzták a redőnyt. De szerencsére nem, újra megnyitottak a Dohány utca 36 alatt. Véletlenül akadtunk rá, miután a Karaván zárva volt, ott gondoltunk enni valami street food ételt. Beültünk...