A rendelés ugyanúgy önkiszolgáló rendszerben történik, az ételek a pultban sorakoznak. A kínálat a szokásos ilyen-olyan szószos, szójás tétel, hagymás, amerikai bundás, ragacsos bundás, brokkolis, csípős ("kicit cipos"), a többségi csirke mellett érdekességként akad 1-1 kacsa, sertés és marhahúsos fogás is. Vannak a szokásos saláták is, csípős káposzta, babcsíra. Az árazás átláthatatlan, értelmezhetetlen. Van kis- és nagy adag menü, körettel vagy anélkül. Kissé zavaros, melyik ár mit foglal magában, mire vonatkozik. Két kínai hölgy szolgált ki a pultban, egykedvűen, mérsékelt lendülettel. Főleg a környéken dolgozók járnak ide enni, valószínűleg a változatosság kedvéért, mert elég széles az étkező kínálat a környéken, s a többség véleményem szerint jobb ennél a kínainál, s meglepő módon még sok esetben olcsóbb is. Az én választásom: kis menüben hagymás sertéshús, sima rizzsel, babcsíra salátával. Mindez 2880 Ft-ért számomra sok, nem érte meg. A mikróban melegítés alap, meg sem kérdezik. Megadom a 3 pontot, de nem ajánlom. A környékbeli kínai büfék közül az árversenyt egyértelműen a Lónyay utca végén lévő nyerte, ott ugyanez kb. fele áron érhető el. Minőség, íz, kb. megegyező, a mennyiség ott több.