Fakó, nincs stílusa, szedett-vedett, de a tisztaság a leggyengébb pont. A mosdó nagyon gagyi és az asztalokat a távozó vendégek után egyáltalán nem takarítják le, pedig igencsak rájuk férne. A plafonról lóg egy visszataszító szúnyog- és légycsapda, benne a sok kis áldozattal. Nekem erről a kb. 30 éve a nagyiék telkén a pottyantós WC-ben lévő ragasztós légyfogó jutott eszembe, akkor az is elment, de most 2017-et írunk és Budapesten egy forgalmas helyen lévő étteremben vagyunk, ahová emberek enni járnak! Nem hiszem el, hogy a repülő rovarok ellen ne lehetne valami diszkrétebb és kulturáltabb módon védekezni. Szintén nem sikerült megoldani az olajszag eltüntetését, ezért arra számítani kell, hogy a hajunkba és a ruhánkba bele fog ivódni valamennyire (pedig profi szagelszívók is léteznek már). A pultnál kell rendelni, de előre nem láthatod, hogy mit, csak a táblán szereplő kiírás alapján választasz. Azt sem tudod, hogy mekkora adagot kapsz, és az mennyibe is fog kerülni. Egy kicsit lutri ez az egész, de nekem szerencsém volt, mert a hal nagyon finom volt, bár nagyobbat kaptam, mint amit szerettem volna, és a végén már eléggé kellett küzdeni, hogy meg bírjam enni. A blokkon amúgy csak az összegek szerepelnek, az, hogy hány deka volt a hal és mennyi az egységára/kg, szintén nem (a fali táblára az ki volt írva). Hekket kértem (1440 Ft, nem tudni, mekkora volt, és a lehető legkisebbet kértem). Savanyúság 300 Ft, én uborkát ettem, amit magamnak kellett kipecázni a nagy cseréptálból (ami egyáltalán nem volt lefedve), kovászolt kenyér 1 szelet 70 Ft, szóda 60 Ft. Csak készpénzzel lehetett fizetni. A savanyúságok és a kenyér házi készítésűek. Tálalás papírtálcán, ez is olyan olcsójános megoldás szerintem, igaz, így nem kell mosogatni utána. Egyébként a kínálat szerintem jó: van haltepertő harcsából, tiszai kárász és keszeg, pisztráng, hekk, harcsa, és elvileg csülök is, bár amikor ott voltam, akkor az nem volt, vagy elfogyott. Lehetne ez a hely sokkal jobb, én a halon kívül itt mindenben csalódtam.