Átlagos 2016. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. április 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csodákat olvastam a neten a frissen nyílt étteremről, illetve a hal csodákról. Erős a gyanúm, hogy fizetett cikk volt....... A kis méretű helyiség primitívre hajaz, akár egy régi konyhában is ücsöröghetnél, ami önmagában nem baj, akár hangulatos is lehetne, de nem az. Mi hárman, mint egyedüli vendégek utcai kabátban ücsörögtünk, vacogva várva az isteni halászlét. Hát nem volt az, ráadásul érthetetlenül soká hozhattuk el a pultról. Teljesen átlagos, csak a külön kért erős paprika tette karakteresebbé. Az igazi csalódás a sült keszeg volt, totálisan kiszárítva, szinte ehetetlenül elsózva. Amikor a fizetésnél ezt megemlítettük, elnézés helyett szinte kikérte magának a kritikát. Az árak nem alacsonyak, tekintetbe véve a fentieket és az önkiszolgáló jelleget. Ha turista közegben lenne az étterem és nem amatőr szinten működne, akár érdekes színfolt is lehetne.
A Halműhely újabb nyitású 2. egysége a Nagykörúton egészen más stílusú, de a közös pont, hogy itt is - ott is hazai halakból készült ételeket lehet enni, melyeket frissen sütnek. A Felvonulási térrel szemben lévő Halműhely magyaros turistás berendezésű, ami akár jól is kinézhetne, de itt nem....
Egy szép napot zártunk a Halműhelyben, melyre abszolút véletlenül akadtunk rá. Nagyon tetszett a belső tér népies karaktere, s persze az is, hogy itt csak halat lehet enni. Bár ez így nem is igaz, mert van kolbász és hurka is az étlapon, de főként halat kínálnak. Kértünk egy halászlevet, 990 ft...