Kiváló 2016. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy szép napot zártunk a Halműhelyben, melyre abszolút véletlenül akadtunk rá. Nagyon tetszett a belső tér népies karaktere, s persze az is, hogy itt csak halat lehet enni. Bár ez így nem is igaz, mert van kolbász és hurka is az étlapon, de főként halat kínálnak. Kértünk egy halászlevet, 990 ft egy adag, de sajnos nem volt, ellentétben egy szép harcsafilével és a haltepertővel. Rendeltünk továbbá két adag savanyúságot (ami belefér egy kis nylontégelybe, az 300 forint, ezt korrektnek ítéltük), kenyeret, valamint egy majonézes salátát, két szörpöt és szódát. Fizettem minderre 5000 forintot jattal együtt (a számla 4500-ra rúgott), ami szerintem korrekt díjszabás. A hal friss volt, jó ízű, nem lenne rossz, ha vaslapon is sütnének halat, nemcsak olajban. Összességében remek élmény volt ez, meg voltunk elégedve.
A Halműhely újabb nyitású 2. egysége a Nagykörúton egészen más stílusú, de a közös pont, hogy itt is - ott is hazai halakból készült ételeket lehet enni, melyeket frissen sütnek. A Felvonulási térrel szemben lévő Halműhely magyaros turistás berendezésű, ami akár jól is kinézhetne, de itt nem....
Csodákat olvastam a neten a frissen nyílt étteremről, illetve a hal csodákról. Erős a gyanúm, hogy fizetett cikk volt....... A kis méretű helyiség primitívre hajaz, akár egy régi konyhában is ücsöröghetnél, ami önmagában nem baj, akár hangulatos is lehetne, de nem az. Mi hárman, mint egyedüli...