Véletlenül találtam rá erre a sushi étteremre a VI. kerületben a Nagymező utcában, az Operettszínház és a Thália Színház szomszédságában. A teljes személyzet ázsiai volt, hogy japánok lennének-e, azt nem tartom valószínűnek. Inkább vietnámi vagy kínai származásúak lehetnek, de ez csak tipp.
Az étlapon a sushik teljes szortimentje megtalálható. Bár helyben is lehet enni egy nem túl nagy alapterületű vendéglőben, én elvitelre vásároltam. Közben kedvesen hellyel kínáltak és megkínáltak egy pohár vízzel. A sushi boxok közül válogattam, amelyek árfekvését korrektnek találtam. A Sake Sushi Small Box-ban 8 db lazacos nigiri van, valamint 3 db lazac maki (3590 Ft), míg a Bug Boxban 10 lazacos nigiri és 3 lazacos maki (4590 Ft). Jött még velem 18 db lazacos maki roll (3190 Ft), valamint 12 db-os vegetáriánus maki roll box, amiben uborka és avokádó volt, lehetett választani, hogy milyen zöldséget szeretnék bele kérni. Természetesen minden sushi frissen, a rendelést követően készült. Bár az étlapon nem találtam meg, de külön kérésre kaptam még 6 db omlettes makit is (800 Ft). Összességében 15. 660 Ft-ot fizettem, kötelező szervizdíj nincs. 4 főre bőségesen elegendő sushit vittem haza a család megelégedésére. Wasabit nem kértem hozzá, szójaszószt és gyömbért bőségesen kaptunk, külön csomagolva. Tetszett, hogy nyitott konyha van, így a várakozás ideje alatt végig lehetett követni a sushi séf ténykedését, az ételek elkészültét. Máskor is szívesen jövünk ide sushiért. A csomagolásért nem kellett külön pluszban fizetni.