Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Becsapós menü, félretájékoztatás

Hanami Sushi Bar - Hűvösvölgy BudapestHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest a térképen

Gyenge 2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Europeumban évek óta működő Hanami Sushi éttermet az egész családunk kedveli, többször ettünk már náluk. A szomszédos Corvin Palace (ex-Corvin Áruház) felújítását követően oda költöztek át egy még szebb, tágasabb helyre. E pozitív tapasztalatok alapján örömmel fedeztem fel, hogy a Hűvösvölgyben is található egy másik egységük a Stop Shopban. Ráadásul még menüt is kínáltak a megállító tábla szerint. Pár asztalnál ültek, de elég lanyha volt a forgalom.
Szóval érdeklődve vártam az ígért ebédmenüt, azaz a sült lazacos onigirit és a kimchi levest rizzsel 2580 Ft-ért. Kérdésemre, miszerint csípős-e a leves, egy kb. nemleges választ kaptam, á, csak egy kicsit pikáns, egyáltalán nem csípős. Mondom, az jó, mert a csípőset egyáltalán nem bírom... Nos, a leves bivalyerős volt, legalábbis az én ízlésem szerint, így nem is bírtam megenni. Amúgy kimchiként főétel mellé kísérőként ízre valóban nem lett volna rossz, de így levesként nem tudtam vele meggyűrkőzni. Milyen jó ia, hogy előtte direkt rákérdeztem. A főétel kis adag, tálalásra nem nézett ki rosszul, de semmi köze nem volt a lazachoz, ugyanis tonhalas volt. Gondolom, elfogyhatott a lazac, ha volt is korábban, aztán se szó, se beszéd cserélték tonhalra. Ezt is esetleg meg lehetett volna említeni szerintem, még a rendelés felvétele előtt. A tonhalas töltelék konzervízű volt. Nekem ez az ebéd egy nagy csalódást jelentett. A palackos barackos Fuze Tea durván túlárazott (880 Ft) , minderre még 13%-os szervizdíjat is felszámoltak, ami szintén túlzó.
Fontos még említeni, hogy nincs WC/mosdójuk, még egy kézmosó sem, csak a bevásárlóközponti közös mellékhelyiséget lehet kint a folyosón használni.
Egyébként hiába mondtam el, hogy a leves túl csípős volt, ezért nem tudtam megenni, nem volt rá semmi reakció.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Hanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Külső képHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Külső képHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étlap/itallapHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étlap/itallapHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - EgyébHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - BelsőHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étel/italHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étel/italHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étel/italHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Étel/italHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - MosdóHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - MosdóHanami Sushi Bar - Hűvösvölgy Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
92.694 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Szilveszter
Hotel Szieszta Sopron
172.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
44.805 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval