Csak ami a feliratokon szerepel: kávé (Costa! ), Bubble tea, azaz buborékos ízesített tea, a fiatalok nagy kedvence, fast food, szendvics, vietnámi bagett, tavaszi és nyári tekercs, sushi. Bent delikát, kisbolt, édességek, konzervek, mochi. . . Tekercsek közül egyik sem volt (oké, de akkor a krétával írt feliratot miért nem törlik le? ? ). Akkor mi van az ételnek nevezhető komolyabb fogások közül? Sushi van. OK, szuper, de csak elvitelre. Egy 10 db-os boxot kaptam, ami nem igazi box volt, hanem találomra összedobott szett egy elviteles műanyag dobozba. Igaz, olcsó volt 1290 Ft-ért, de cserébe nem is volt jó. Ezt is csak elvitelre lehetett, mert nem lehetett helyben enni. Hogy miért nem, az nem derült ki, mert elvileg volt benn a falnál végig könyöklő, ahol egy hölgy kínai filmet nézett elég hangosan. A sushi előre elkészített és lehűtött áru volt. Nem frissen készült. Márpedig a sushinak pont a frissesség a lényege. Szóval nem volt jó. Nyögvenyelős próbálkozás volt. A tekercsek nem voltak rendesen megcsinálva, szétnyíltak. A mochikat néztem, borzasztóan túl voltak árazva, dupla áron volt, mint a körúti kínai boltban. Hát ez a hely nagyon nem jött be. A bubble tea-t meg szimplán nem szeretem, meghagyom a tizenéveseknek.