Az igazság az, hogy vasárnap, a Zsidó Kultúrális hét megnyitása, a 4. Sólet fesztivállal kezdődött. A Kazinczy utca egy része, le volt zárva, a sok sóletes sátor miatt. Én a barátaimmal, tapasztalatom alapján, a Hanna udvarán ettünk, mert az volt a legjobb. Nem dicsekszem vele, hogy 33 évvel ezelőtt, ot voltam séf, mert az már történelem.
Viszont a minősége, vitathatatlan jó volt. Ezért is jelőltem be ezt az éttermet. Jövőre, ha meg lesz az 5. fesztivál, ismét megpróbáljuk, de az étterem egész évben kitűnő, és e mellett, még kóser is.
Baráti társasággal, négyen voltunk nemrég a Hanna kóser étteremben, mert szerettünk volna kipróbálni és megismerni egy igazi zsidó éttermet, amilyenben korábban még sosem jártunk. Minden várakozásunkat felülmúlták az ételek és a légkör, amit ott találtunk.
A felszolgálónktól, akinek sajnos a nevére nem emlékszünk, nagyon sok segítséget kaptunk, melyik étel mit takar, ami azért is szerencsés volt, mert kimondottan a hagyományos zsidó ételeket szerettük volna megkóstolni. Amellett, hogy elmagyarázta hogyan zajlik egy étkezés, képet kaptunk a kultúrájukról, a szokásaikról is, ami különösen tetszett nekünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és fogjuk is, mert egy nagyon kellemes estét töltöttünk el itt.