2017. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 11.Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor itt a Batthyány tér környékén jártam, többször elmentem a HannaRóza előtt is, de külsőre egy turistás, sznob, nem igazán hiteles helynek tűnt, ezért volt bennem némi ellenérzés. Viszont egyik kolléganőmmel az ő javaslatára itt beszéltünk meg találkozót, és meg kell mondjam, ez esetben az első külső benyomás egyáltalán nem volt megalapozott, mert a HannaRóza nekem nagyon bejött. Irtó kedves, figyelmes személyzet, gyors kiszolgálás, ügyes szakácsok a konyhában, ebédmenü kedvező áron. Az étlap, amit kitettek a bejárat elé "csalogatónak", nálam pont az ellenkező hatást váltotta ki. Nájlonfóliában, túl hosszú, nem befgadható mennyiségű információhalmaz. Az étlapon magyaros specialitások mellett, BBQ, burgerek és lazább ételek is szerepelnek.
Nagyon jó a kávé, olaszos pörkölésű Piazza D'Oro. Eszpresszó 300, cappuccino 400, latte 500 Ft. Reggeli ételek, akár menüben is párszázas kategóriától.
Színes, vidám, fiatalos, kicsit mediterrán hatású beltér.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (18)
Még több kép (8 db)
40.410 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel