Érkezésünket követően kapunk egy kancsóban zöld teát, majd hamarosan érkezik az első fogás, miso leves tofuval. Tűzforró, kellemesen fűszerezett, a tofu friss, könnyű, a lében sok zöld levélféle. A menüben lévő 5 főfogást egy óriási tálcán szervírozzák részünkre. És kezdetét veszi az ízek orgiája. . . mangósaláta garnélarákkal; a saláták zöldségek (sárgarépa, káposzta) és a friss mangó farkasfog formára van vágva, tetején csücsülnek a jól megtermett rákok kb 7-8 db. Egy tucatnyi ropogós tavaszi tekercs rákkal és hússal töltve, mártással. Wokban sült tintahal vegyes zöldséggel és chilis mártással; ez nagyon csípős, de ez is szuper, a tintahalak állapota éppen jó, nem rágós, nem nyúlós, hanem lágyan ropogós. Sertéstarja lávakövön, salátával; a hús itt is kiváló, hagymával, póréhagymával egybesütve. Egy jókora adag rizstészta - köretként bármihez. Marhahús Saigon módra; azaz ropogós fokhagymás hátszínfalatok pirított mogyoróval, szintén salátaágyon. Desszertként egy kókuszos rizses süti zárta a pompás menüt csoki öntöttel. Még olyan apróságokra is hangsúlyt fordítanak, hogy az enyémen a csokiöntet pillangót, a férjemén egy pókot formált. Azaz nemcsak ízre volt kiváló minden, de mint vizuális élmény is megkapó jelenség volt. A 3 pincér fiatalember közül 1 magyar, a másik 2 vietnami, mindig jelen vannak, amikor kell, érdeklődnek, hogy ízlik-e az étel, szeretnénk-e még valamit, de nem tolakodnak, kedvesek, barátságosak. Minden szempontból pozitív élmény, s nem utolsó sorban, árban is pénztárcabarát.