Angyalföldi sárgaláz

HANSAI étterem BudapestHANSAI étterem Budapest a térképen

2025. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. február 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyszerű, praktikus ázsiai étterem Angyalföldön, a Honvéd Kórház és az Alza közelében, tízemeletes panellakótelep árnyékában, egy pavilonban. A szokványos kínai-ázsiai büféknél sokkal színvonalasabb, rendes ülőhelyek, asztalok vannak, asztalszervíz, étlap, és nem előre elkészült ételekből lehet válogatni. Az étlapon kínai, vietnami, thai és japán ételek is vannak, nagy választékban sushik is. Amit elsőre kinéztem, az ebédmenü, - van vietnami, thai és japán ebéd 3000 Ft körüli áron - arról kiderült, hogy csak hétköznap ebédidőben kérhető, hétvégén nem. Volt még egy másik étel, a mangósaláta, amit választottam volna, de éppen az sem volt. Ugyanígy jártam a Cooler italokkal, Mangó cooler sem volt, mivel elromlott a turmixgépük. Hát ez elég gyengén indult, de aztán sikerült csiszolni a hibán. Ettem csirkés és zöldséges gyozát (1890 Ft/4 db), tavaszi tekercset (1590 Ft/ 2 db), 8 db-os avokádó maki sushit (1770 Ft). A gyoza mirelit volt, talán a tavaszi tekercs is. A tálalás szép volt, az ízek a szokásosak. Minden korrekt volt, de semmi extra. Az árak kedvezőnek mondható, kifőzde árak, bár összesen 6270 Ft-ot fizettem, mivel van kötelező 10% szervizdíj is, szóval annyira azért nem olcsó hely mégsem, egy kicsit csalóka ez. A főételek árai 3-4000 Ft-nál alakulnak, pl. udon-yaki, pad thai, curry.
A felszolgáló egy kedves fiatal ázsiai lány volt. A konyhán is ázsiai személyzet dolgozik. Talán családi vállalkozás. A környéken népszerűnek tűnik a hely. Gyenge 4-es.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
HANSAI étterem Budapest - BelsőHANSAI étterem Budapest - MosdóHANSAI étterem Budapest - Étel/italHANSAI étterem Budapest - Étel/italHANSAI étterem Budapest - Étel/italHANSAI étterem Budapest - Étel/italHANSAI étterem Budapest - Étlap/itallapHANSAI étterem Budapest - Étlap/itallapHANSAI étterem Budapest - Étlap/itallapHANSAI étterem Budapest - BelsőHANSAI étterem Budapest - Külső képHANSAI étterem Budapest - Külső képHANSAI étterem Budapest - Belső
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
84.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
105.570 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással