Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédeljünk Pandánál

Happy Panda - Asian Street Food BudapestHappy Panda - Asian Street Food Budapest a térképen

Kiváló 2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Happy Panda is beköltözött a Thököly úti /Keleti pu. csapatos ázsiai street food udvarba. Korábban már volt egy önálló egységük a VIII. kerületi Vas utcában, ahol többször is ettem, de úgy tűnik, azt megszüntették, és most már itt vannak ők is együtt a szakács-társakkal. Ahogy az Asian Street Food egységeinél általános benyomásom volt, hogy nagyon klassz, autentikus, igazán finoman készített kínai, vietnami, thai ételeket ehetünk, ráadásul korrekt árfekvésben, s nem volt ez másként a Vidám Pandánál sem. A panda, mint a kínaiak szerencsehozó állata, nemzeti büszkesége talán szerencsét hoz a nevét viselő vendéglátó egységeknek is, minden esetre ez a kis kifőzde is teljesítette az elvásáraimat.
Az volt a koncepcióm a feltérképezés után, hogy minden helyről más-más típusú ételt szedegetek össze, és majd a középen lévő közös asztaloknál, a virágzó cseresznyefa (mű) alatt kezdődhet a lakoma. A bisztrókban önkiszolgáló rendszerben az ablaknál kell rendelni, a választást segítik a fotókkal ellátott étlapok (magyar/kínai/angol ételnevekkel), a személyzet egy része beszél magyarul vagy angolul. Kizárólag bankkártyával lehet fizetni (Festipay rendszer, mint a nagy feszitválokon), készpénzmentes övezet. A bejáratnál van egy kis recepció, ahol a lányok eligazítanak, hogy működik a street food udvar. Szintén itt látható egy térkép is, hogy milyen éttermeket találunk bent.
A Happy Panda autentikus kínai ételeket kínál, Kanton vidékéről, azt mondták.
Csirkehússal és zöldséggel töltött gyozát (dumpling) ettem fűszeres szójás mártással. A 6 db-os adag 1200 Ft-ba került, ami szerintem igazán korrekt ár, a 12 db-os 2300 Ft-ba került.
Az étlap 2 lapos, vannak levesek (tengeri moszat, wonton), kínai saláták (fafülgomba, lótuszgyökér, Yuba), töltött pite marhahússal vagy sertéssel, Takoyaki polipos labda, grillezett hideg tészta - ezek a fogások 1200-1300 Ft-ba kerültek, kínai palacsinta (tojásos, kolbászos, sertéshúsos) 1300-2300 Ft, grill nyársak garnélarákkal, tintahallal, ürühússal 3 db/1400 Ft, 5 db/ 2000 Ft. Taiwani kolbász - nyárson 700 Ft/db.
Szóval vannak különlegességek is jócskán, érdemes kóstolgatni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (10)
Happy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - EgyébHappy Panda - Asian Street Food Budapest - Egyéb

Happy Panda - Asian Street Food további értékelései

2022.04.06egyedül
Gondoltam, olyan helyre megyek, ami már fent van az ittjartam oldalán, de még nem volt ott senki, így aztán nem kell sok napot várni arra, hogy felkerüljön az étterem neve, és én meg közben elfelejtem az élményeimet. Na, hát akkor ez friss, mai. De bizony ez nem - csak - a Happy Panda Street...
Népszerű szállások a környéken
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyugdíjas ajánlat
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval