A Hard Pop bárban sajnos a fedett terasz egybe van nyitva a belső résszel, így aztán szívhatják a füstöt a nemdohányzók is. Amúgy a kiszolgálás nagyon kedves, kommunikatív, a srác véletlenül korsót üt fel, de szabadkozik és orvosolja a helyzetet.
A beltér hangulatos, tartanak az Asahi helyi portfólióján kívül Monyó söröket is, de azt mondák, hogy miután kipörög nem vesznek többet, mert nincs rá igény. Hát, elég szomorú. Én egy Dreher ANTLt kértem, hozta a szokásos formáját. Kár, hogy rap szól, így visszatérésem kétséges. Nálam ez négy pont.
Hűvösvölgyben, a busz- és villamos végállomástól 2 perc gyaloglásra, a HÜVI Szolgáltatóházzal szemben egy mini-dzsungel közepén található ez az egyszerű küllemű, egyszintes kioszknak kinéző kávézó. Belépve egy romkocsmás hangulatú, fiatalos helyre érkeztünk be.
A nyitási és zárási időpontokat nem igazán veszik komolyan, amikor mi odaértünk, még nem nyitottak ki, de tettünk egy karikát a környéken, és visszatérve már nyitva találtuk a helyet. Korábbról már jól ismertük, mivel évente szoktak itt tartani egy zenés baráti klubtalálkozót Hűvösvölgyi Hideghullám néven az elvontabb, sötétebb zenék kedvelőinek. Van egy részben fedett szabálytalan alakú nagy udvaruk, innen nyílik jobb kéz felé a bárpultos belső rész, további asztalokkal, valamint szemben, az udvar másik oldalán nyílik egy másik belső zárt rész, ez a táncparkett, klubhelyiség. Egy kicsit kaotikus, rendezetlen az egész és az is látszik, hogy nem szokott a személyzet éjjel-nappal takarítani, de ettől eltekintve jópofa a hely. Kommersz italkínálat található a pultban, Dreher sört csapolnak. A kert végében egy roncsautót építettek be a falba dekorációs elemként. A falakat a zenaart. hu rajzai, képei díszítik. Ételek nem voltak.