Hogy napközben van-e szükség esetén további árufeltöltés, azt nem tudom. Értelemszerűen a kínálat valamivel szűkebb, mint az első, alapterületre is nagyobb pékségükben, de a minőség és a már megismert, kipróbált finomságok ugyanolyan jók. Az árakban is egységesek, ez kétségtelenül a drágább pékségek közé tartozik. Az édes és sós péksütemények darabja jellemzően 500 Ft körül alakul, bár van 1-2 olcsóbb is, például a belga csokis "pöttyös" tejfalat 320 Ft, a lecsós kosárka viszont 820 Ft-ba kerül. A jó kinézetű, vonzó sajtos-sonkás-zöldsalátás-paradicsomos szendvicsek 950 Ft-ba kerülnek. Árusítanak 100%-os palackozott gyümölcsleveket is (frissen facsart narancslé 2,5 dl 780 Ft, elvitelre is). Érdemes megkóstolni a kávét, ami kitűnő, bársonyos, ugyanakkor karakteres. Egy cappuccino 550 Ft, az eszpresszó 450 Ft, azaz a kávéárak teljesen korrektek, egyáltalán nem drága. A különleges citromos omlós süti 1480 Ft, igaz, ez családi adag. Tetszett, hogy 2 féle kenyerükből is volt kitéve a pultra kóstoló (házi, barna), a vásárlás előtt szeretik az emberek megkóstolni, mégis mire adnak ki az általánosan megszokottnál jóval több pénzt, ha már kenyérről beszélünk, amelynek a minőségében igen tág skálán mozog a kínálat (kb. albántól a kézművesig). Referencia termékük a bagett, amely kovásszal készül, fehér/sima és magvas változatban is (460/490 Ft). A kiszolgálás barátságos, mosolygós. Helyben le lehet ülni 4-5 asztalkánál, igaz, bárpultos megoldásban. Forró csoki és többféle izgalmas tea is szerepel az italok között. A kávé mellé sajtos-baconos-magos csavart rudat választottam (510 Ft). Bankkártyával is lehet fizetni.