Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Akkoriban a csülök volt a nagy sláger, amely manapság is szerepel az étlapon. Előzetesen leszögezném, "gastro cornernek" a vendéglőt semmiképpen nem nevezném, véleményem szerint nem egy különleges és kifinomult gasztronómiai élményt kaptunk itt, amit ez a név sugall, mindazonáltal a hangulat, az össz-élmény kellemes és pozitív volt számunkra. A kiszolgálás barátságos, flott, profi, jó a kommunikáció, de nem mindig figyeltek a vendégekre, pl. a fizetés érdekében végül oda kellett menni a pulthoz, mert nem akarták észrevenni a jelzéseinket. A hely külföldiek és belföldiek körében is igencsak közkedveltnek tűnik, így előzetes asztalfoglalás hétvégén, illetve esténként mindenképpen ajánlott és szükséges. Az is igaz, hogy bár ottjártunkkor az alsó szinten teljes telt ház volt, a fenti galériaszintet mégsem nyitották meg, pedig ott további asztalok lennének. Talán a személyzet létszáma vagy/és a konyha teljesítőképessége miatt. Advent időszakához híven az amúgy is mutatós, melegen hívogató belteret még adventi, karácsonyi dekorációval is feldobták, ami szerintem nagyon jó kis hangulatot varázsolt. Az asztalok nagyon közel egymáshoz, zsúfoltan kerültek elrendezésre, ami nemcsak az intimitást, a beszélgetést, de a közlekedést is gátolja. Az étlap bisztrósan rövid, melyet decemberben karácsonyi ételek bővítettek. A levesek árai 2100-2700 Ft között, az előételek 2600-5700 Ft között alakulnak, legdrágább a libamáj zsírjában, a főételek 4200 Ft-tól indulnak, húsmentes tészta, illetve saláta kecskesajttal fogások, míg a teteje, a két bélszínes étel ára 9. 900 Ft. Desszertek 2100-2400 Ft között. Egyik kedvenc klasszikus ételemet, vadas marhapofát kértem szalvétagombóccal (5400 Ft). Nem kellett túlságosan sokat várakozni, a fogás átlagos mennyiségű volt. A mártás ízre és állagra is kitűnő, ráadásul mennyiségre is elegendő, a szalvétagombóc megjárja, a hús azonban csalódást keltő volt. Rágós, mócsingós, szinte átverés-szagú élmény, ha az árakkal is összevetem a színhúsként értelmezhető mennyiséget. Az 5 dl-es meggyszörp 1300 Ft-ba került. A kötelező szervizdíj kiemelkedően magas, 15%, ami a legfelső, luxus kategóriában is ritkaságszámba megy, és ahogy írtam az ételek és italok alap árai is átlag felettiek. A hely specialitása a pálinka, 10 különböző főzdétől 150 féle pálinka közül válogatunk, a többségből 2 cl 990 Ft-ba kerül. Az Advent mellett egyéb tematikus napokat is tartanak, ilyen a Márton-napi libanap is, melyet volt már alkalmunk korábban kipróbálni, akkor nagyon finom ételek voltak (libacomb, libamáj, libatepertő, ludaskása).