A választék nem nagy, de ami van, az erős ajánlat. 3 féle leves, a hagyományos igen tartalmas gulyás és bableves mellett érdekességként kápia krémleves kecskesajttal, aztán a főételek között jön az ikonikus csülök bajor káposztával, de van még grill kolbász és lassan sült tarja is. A táblás ajánlatban sütőtök krémleves és töltött káposzta is hívogatta a vendégeket. Az ún. sétálós csülök elvitelre készül, nagy zsemlébe töltve (1400 Ft). A kákabélűek cézár salátával vagy grillezett gomolyával vigasztalódhatnak. A levesek ára 900-1200 Ft közötti, a főételek 1700-2100 Ft között alakulnak. A pultnál kell rendelni, a nyársakon sülő, forgó csülkök árnyékában, majd valamelyik közös asztalnál lócán lehet helyet foglalni, ahol felszolgálnak. Tömény, kiadós, nagy adagokat adnak (ld. a képeken). Gulyást kértem (kenyér incl. , nem kellett érte fülön fizetni), cseréptálban forrón, jó paprikásan érkezett, kifejezetten jól sikerült, azért megemlítem, hogy volt benne 1 db inasabb, rágósabb húsdarab is. Már ezzel önmagában jól lehetett volna lakni, de nem tudtam ellenállni a kasiersmarni-nak, azaz a császármorzsának, amelyet házi baracklekvárral kínáltak (900 Ft). Hát ez is kitűnő volt, igazán házias, kis piros zománcos lábasban; nekem nagyon bejött, kicsit megkapatva de nem odaégetve, jól megpirulva az alja. A fizetésnél volt egy kis probléma, a smarnit kétszer, duplán ütötte be a pincér, és nem ő, hanem én vettem észre, azért 2 tételt adni nem olyan nagy mutatvány szerintem. De elnézést kért, korrigálta. Úgy gondolom, nem átverni akart, pusztán figyelmetlen volt. Egy dl szóda 50 Ft.