2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A „Hazai kézműves finomságok” boltja a Tompa utcában, kínál magyar kézműves chili-szószokat, olajokat, sajtokat s egyéb tejtermékeket, szörpöket, megannyi jó minőségű felvágottat, kiváló kolbászokat, disznósajtot, kenőmájast, kézműves söröket és borokat, de készítenek teát, kávét, forralt bort, sőt még KolbICE-t is, ezt az egyre népszerűbbé váló, külsőre fagylaltot idéző hot-dog variációt. A beltér barátságos, szépen berendezett, kellően tágas, jó érzés itt elüldögélni.
Mi két kézműves sört kértünk (Ubieklektik herbal Ipát és First Act APÁt), hozzá a helyben vásárolt libatepertőt s jó minőségű kenyeret eszegettünk. A kiszolgálás nagyon kedves, kommunikatív, minden termelőről van a húszas éveinek elején járó, motivált és lelkes fiúnak egy sztorija. A helyben fogyasztásra vonatkozó árak rendkívül barátságosak (az elviteles árak is reálisak, megfizethetőek), a sajtos és húsos tálat dekára mérik ki, 400 forint 10 dekája az előbbinek, 500 az utóbbinak, a sörökre nem kell felárat fizetni, ha helyben isszuk meg őket.
Autentikus, szeretni való, színvonalas hely a „Hazai kézműves finomságok” boltja, sok hasonlóra lenne szükség. A fejenkénti fogyasztásba beleszámoltam a hazavitelre vásárolt dolgokat is, egyébként. Hárman 2000 forintra fogyasztottunk, a szörpre a sofőr a ház vendége volt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (12)
Még több kép (2 db)
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös