Ökologiai gazdaságból származó szerzonális termékek, kézműves sajtok, krémsajtok, kencék, kecskesajt; a baromfi és a tojás tanyasi, frissen vágott, füstölt sonka, szalonna, kolbász, szalámi; termelői pesztók és szószok, egyéb bio- és reform élelmiszerek, péksütemények (kakaós csiga, vajas, sajtos és csokis croissant, sajtos-sós csavart, pogácsa), kenyerek. Amit ezekből készítenek helyben: szendvics (680 Ft - sonkás, szalámis, 780 Ft - rántott húsos), grillszendvics, fatálas reggeli húsos és sajtos verzióban, friss zöldségekkel, kenyérrel, kávé, tea, gyümölcslevek. Az első helyiségben található a kiszolgáló pult és a pénztár, helyben fogyasztás a hátsó, csendesebb részben lehetséges, a fal mentén kialakított pultnál. Ajánlás alapján választottam a zakuszkás pirítóst (280 Ft), ami kitűnő választás volt, majd málnás-vaníliás táskát (350 Ft), ami ugyanakkor nem volt átütő. Összességében a péksütemények minősége szerintem elmarad a kívánatostól, elég házgyári hatású volt, mind szemre, mind ízlelésre, igaz, árban viszont elég mérsékeltnek mondanám a péksütik egységes 350 Ft-os árazását. A TopJoy kis üveges őszilé 280 Ft-ba került. A kiszolgálás segítőkész, lelkes, viszont történt egy kis baki. A 3 tételből csak 2-t ütöttek fel, és amikor jeleztem, hogy lemaradt a 3. tétel, azt egy kicsit furán reagálták le, szinte én éreztem magam miatta kellemetlenül. A 3. tételt kifizettem, miután én szóltam. De összességében egy színvonalas hely, ahol elvitelre, otthonra is sok jó minőségű dolgot lehet beszerezni. A parkoló autóktól nem sikerült normális kültéri fotót készíteni.