A Healthy Kitchen, azaz Egészséges Konyha névre hallgató sarki étkezde a közelmúltban nyílt, de meg nem mondom, kik voltak itt előttük. A névválasztás minden kreativitást nélkülöz, de legalább a koncepciót egyértelműen tálalják, már persze azoknak, akik tudnak angolul. A berendezés modern, Ikeás-skandináv stílusú. Kizárólag magasított bárszékek, de ezek a saját területükön belül vannak, nem a "nagy közösben" kell a vendégeiknek enni. Rendelni a pultnál kell, a grill és frissensült ételeket üvegpult mögött, látványkonyhában készítik. Az aktív sütögetés ellenére nem volt olajszag. A név ellenére nem egy salátabárról van szó, hanem inkább afféle Norbi Update szerű helynek tűnik, tipikus amerikai gyorskaják, burger fókusszal, de egészséges(ebb) alapanyagokból készítik. Én egy reform túrógombócot választottam, mivel arra nem kellett várni, ott volt készen a hűtőpultban. 3 db kisebb gombóc, 750 Ft-ért. Cukrot sem használnak természetesen (ezért "reform"), de nem tudom, mennyire "reform" valójában az édesítő, amit használnak. A gombóc minden esetre erősen átlagos, feledhető volt, állagra megfelelő, de íztelen. A többféle háziszörp közül levendulásat választottam (3 dl 300 Ft). Tálalás talpig műanyagban történik, műanyag tálcán, ami nem valami környezetbarát megoldás. Az evőeszközök is műanyagok. Kiszolgálás valójában nincs, mert minden vendég maga megy a pulthoz, nemcsak a rendeléskor és fizetéskor, de ha elkészül az étel, azért is. Majd étkezés végeztével a tálcákat és a maradékot is a vendégek viszik a tálcagyűjtőhöz, a személyzet ebben nem vállal részt.