Ebben az évben már másodszor voltam a családommal ebben az étteremben. Nagyon ízlett az ebéd mindannyiunknak. A levesek és a főételek is frissek és ízletesek voltak. A második alkalommal kétszemélyes bőségtálat rendeltünk. Volt rajta csirke, hús és hal is különböző köretekkel. Nagyon finom és bőséges volt két személy részére.
Két alkalommal is voltunk (nyáron, illetve decemberben) illetve egyszer rendeltünk most decemberben. Mikor helyben ettünk miden jó volt, az étellel frissek voltak, a kiszolgálok kedvesek. A hely hangulatos teraszos-kiülős, persze nyáron, de a fagyi…. hát nem a legjobbak közé tartozik -persze ez csak a mi véleményünk.
Mikor rendeltünk a barátainkhoz, akik egyébként 1,2-1,3 Km re laknak és nem a belvárosi km-t kel számolni (nincs forgalom, lámpák, stb) a köret hideg volt, a hús is kihűlőben. A Hal finom volt, de a Tzatziki ehetetlen citromos volt.