A belteret görög tavernát idéző falfestés díszíti. A pár évvel ezelőtti fotókkal összevetve elég jelentős áremelkedés tapasztalható, azt mondanám, hogy jelenleg is az elfogadható árkategóriában vannak, de olcsónak semmiképpen nem mondanám. Az is igaz, hogy a görög gírosz általában, legalábbis ahogy én tapasztaltam itt Budapesten drágább, mint a török kebab vagy döner. A gírosz tál 1950 Ft, menüben üdítő itallal 2250 Ft, a box, amiben csak kis adag gírosz hús és sült krumpli van 1150 Ft, a pitás változat 1250 Ft. A gírosz itt kizárólag csirkehúsból készül, van vega változat, amiben feta sajttal helyettesítik a húst, árban ugyanannyiba került. Nekem úgy tűnt, hogy a kiszolgáló hölgy - saját vállalkozás - görög származású lehet. A gíroszba nemcsak a szokásos hús, krumpli, kígyóuborka, paradicsom, jégsaláta, lilahagyma és tzatziki került, hanem pikáns fetasajtkrém, tirokafteri is, és lehet kérni olyan görög specialitásokat is, mint répasalátát, sült paprika krémet, padlizsánkrémet. Görög salátát és olívabogyót is választhatunk. A pita házi készítésű, elég nagy méretű, és készítik teljes kiőrlésű változatban is (+280 Ft). A tálból nincs kis adag, csak normál. A tálalás műanyag tálcán, legolcsóbb műanyag evőeszközökkel történik, a pitához tányér sem jár, csak szalvéta. Nekem határozottan ízlett a hús, jó volt a fűszerezése és a készültsége is. A zöldségek frissek voltak. A pita nem volt agyonpakolva.