Kiváló 2016. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hello hal immár harmadik egységét nyitotta, a Tisza tó és a Kecskemét után Budapesten is kitárták a kapuikat a Ráday utcában. Sajnos egy ember nem ült sem a teraszon, sem a beltérben, ezt őszintén fájlaltam, kár lenne, ha lehúzná a redőnyt ez a hely, egy üde színfolttal lenne kevesebb. A koncepció az, hogy magyar halakból készítenek klasszikus magyar és nemzetközi ételeket, a haltepertőtől (itt pontychips néven) a harcsagyrosig. Rokon valamelyest az elképzelés a Halkakassal, ez a hely kicsit trendibb, amit nem elismerésnek szánok, hanem értékmentes deskriptív megjegyzésnek. Rendeltünk pontyhalászlevet, halas bruschettát, harcsa brassóit, salátát süllőpofával és harcsa-sushit. A harcsa-sushit hőkezelt harcsából készítik, nem adnak hozzá sem wasabit, sem gyömbért. A többi étel rendben volt. Az adagokat nem túlozzák el, de az ízek finomak, az árak megfizethetőek. Szerettük a helyet, ajánljuk másoknak is.
Ki akartuk próbálni ezt a haléttermet, és kapóra jött az egyik bónuszos cég ajánlata. 35 % kedvezménnyel vehettünk egy 4000 Ft-ot érő kupont. Amire persze még bőven rá kellett fizetnünk, de hát sem a jóféle hal, sem a Ráday utca nem az olcsóságáról híres. Grillezett süllőpofát akartam enni (ami...
Csaknem egy évvel ezelőtt nyitott meg ez a halas étterem, de nagyon szerencsétlenül időzítettek, mert kb. azóta tatarozzák az épületet, amelynek földszintjén működnek, és közben az utcát is felbontották előttük időszakosan. Egy vidéki hazai vállalkozásról van szó, ez a 3. éttermük az országban,...
Az étterem skandináv hangulata már a belépéskor nem fogott meg. Kedvezménnyel mentünk, a bejelentkezésnél a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, ezért elég nagy elvárásokkal érkeztünk. Az adagok nagyon kicsik, az árak viszont rendkívül magasak. Amúgy az étel nem volt rossz, de semmiképpen nem...