2020. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A koronajárvány első szakasza idején mi is home office-ba kényszerültünk, lezárták az irodaépületünket, otthonról dolgoztunk. Első tervem az volt, hogy majd a lakásom környékén lévő vendéglátó helyekről fogok ebédet szerezni. Ez végül is nem igazán sikerült, mert addigra már sok hely bezárt, többen áttértek a kiszállításra, de volt egy átmeneti időszak, amikor még ez nem igazén alakult ki.
A "Hentesnek" van egy 2.0-ás bisztrója szintén a Visegrádi utcában, a szakrendelőnél, arról már írtam értékelést 2017-ben, amikor nyitottak.
Az 1. Hentes - ugyanaz a tulajdonos - már régebb óta működik, de korábban valóban csak a hentes funkciót vettem itt igénybe, azaz nyers húst, alapanyagot vásároltam, de ez is még abban az időszakban történt, amikor a gyerekekkel gyeden itthon voltam, mert a nyitva tartásuk nem a dolgozó emberek életmódjával van összhangban, értsd: munkaidő után, mármint az én munkaidőm után már ők sem voltak nyitva.
Szóval a járványhelyzet hozta, hogy ismét ellátogattam hozzájuk, márcsak azért is, mert meleg ételeket is kínálnak, amolyan hentes módra.
Hurka, kolbász sütve, savanyúsággal, kenyérrel, 8 féle gyros, pörkölt, brassói, ilyenféle ételek szerepelnek a kínálatban. Helyben a piros kockás asztaloknál lehet enni, de talponállós a hangulat. Én akkor nyilván elvitelre vásároltam, otthon ettem meg. Sajnos a kínálat eléggé le volt fosztva már, köret már egyáltalán nem volt.
Választottam 1-1 szál véres hurkát és sült kolbászt. Összesen 860 Ft-ot fizettem. Az ételeket dekára lemérve árusítják.
Egynek elment, de nem lettem törzsvendég.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással