2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlenül felfedezett újhullámos kávézó Óbuda csendes, családi házas részén a Margit kórház közelében egy kis mellékutcában. Érdekessége, hogy a kávézó mellett egy szépségszalonnak is helyet ad, illetve mindenféle prémium kategóriás, bio kozmetikumot is lehet vásárolni. Másik érdekesség a kávézóban, hogy pultba süllyesztett kávéfőzőjük van, azaz maga a géptest valahol az asztalpult alatt, beépítve kapott helyet. Ilyet még nem is láttam! DIzájnos! Goosebumps kávét főznek, a cappuccino 1390 Ft, csodálatos, bársonyos ízvilág, de elég drága. Mellé kis pohár víz és egy csomagolt karamellás keksz is érkezett. Az eszpresszó 890 Ft. A péksütemények és a magvas-mogyorós aprósütemények is jól néztek ki, finomak, jó minőségűek.
Vintage hangulatú csajos berendezés, barátságos, meleg közeg, patyolattisztaság. Jó volt itt lenni, megpihenni a rohanó világban.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (20)
Még több kép (10 db)
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval