2024. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2025. január 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Augusztusban, az egyik legforróbb nyári délutánon nem volt éppen a legokosabb ötlet éppen itt enni, de így alakult, hogy a munkából hazafelé jövet erre jöttem, és az ínycsiklandó illatoktól elcsábultam. Ez egy görög stílusú gíroszozó a Margit híd budai hídfőjénél. A környék midig nagyon forgalmas, viszont parkolni lehetetlenség, így vagy tömegközlekedéssel vagy gyalogosan közelíthető meg (esetleg kerékpár, roller, gördeszka). Bent talán még melegebb volt, mint kint, a konyhai részen meg talán 50 fok felett is. Kemény lehet ilyen körülmények között dolgozni, együtt éreztem a fiókkal a konyhában.
Mivel egyetlen szabad asztal sem volt, illetve rájöttem, hogy nem bírnám ezt a hőséget, ezért elvitelre kértem inkább az ételt. 2 db Souvlaki tálat kértem csónakburgonyával, tzatzikivel, friss salátával (3350 Ft). Az adag kiadós és nagyon finom volt, 3 db csirkehús nyársat tartalmazott. A rendeléseket és a kasszát kezelő kolléganő kedves, mosolygós, pörgős volt, mindenkiben próbálta tartanki a lelkesedést.
Az étel az egész családnak nagyon ízlett, fogunk még innen rendelni máskor is, legközelebb a gíroszt is kipróbáljuk. Desszertek terén baklavát lehet kapni, én nem kedvelem, nekem túlságosan édes és tömény.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (3 db)
Heureka Original Greek Food további értékelései
2024.11.30barátokkal
![]()
A Bem mozi után adta magát, hogy be kéne nézni a szemben lévő Heurékába, mivel ott még nem voltam, és valahol csak le kéne ülni, talán átbeszélni a filmet is. Ez az autentikus görögnek írott hely az egyik hajdani bécsiszelet helyén működik, emlékszem rá, amikor itt ettem, ugyanilyen volt a...
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy
42.738 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval