Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Profi kiszolgálás, remek étlap, kitűnő ételek, különleges helyszín, páratlan panoráma, csupa jót tudok írni a helyről. Valóban, éppen olyan volt, mint amit vártam, és ez összhangban volt az ismerősök véleményével is, akik jártak már itt korábban. 3 fogást lehetett választani a speciális, Dining Week étlapról 5900 Ft-ért (a 15%-os szervizdíjjal együtt). A 0,33 l-es Szentkirályi ásványvíz 500 Ft-ba került a szervizdíjjal együtt. 3 étlap, 4 főétel, 2 desszert szerepelt az étlapon, melyekhez bort is ajánlottak. Nemzetközi fúziós konyhát visznek, némi ázsiai beütéssel, de a magyaros tradíciók is megjelennek. Kifinomult, izgalmas ételek, prémium kategóriás alapanyagok, elsőrangú konyhai teljesítmény, csodás tányérok. Első választásom langyos pisztrángfilé volt füstölt citromkrémmel, grapefruit és tápióka gyöngyökkel (kaviár hatás), kígyóuborkával, pácolt gyömbérrel. A fotók magukért beszélnek, bár a különleges, friss, mégis könnyed ízélményt nem adják vissza. A főételek közül egy húsmentes fogást választottam, bár volt jérce, kacsa és malacpofa is, de a misos padlizsán tűnt a legkülönlegesebbnek, amivel nem találkozik az ember általában más éttermekben. Ez is egy mutatós tányér lett, harmonikus ízek, a thai konyha megidézése, kókuszos curry mártás, pak choi, kesudió és mogyoróbarnára sült csicseriborsó fánk volt mellé a köret. A desszert sem maradt el az első 2 fogás mögött színvonalban. Csokoládé mousse gyönyörű tálalásban, mint egy kis műalkotás. Tömény, kiadós, nagyon csokis finomság, morzsával, ribizlivel. Függetlenül az időjárástól, feltétlenül érdemes körbenézni a kinti teraszon is, direkt panoráma a Bazilika tornyaira. Nem mindennapi, 5 csillagos hely minden szempontból. Az áraknál az étteremheti menü árát taksáltam 5 szívecskére, a normál étlap nyilván ennél drágább.