Átlagos 2022. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. március 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Középszerű kifőzde a Kossuth Lajos tér közelében. Ahhoz képest, hogy eléggé illusztris helyen, a belvárosban, a Parlament és a Szabadság tér közelében található, igényesnek nem mondanám a helyet. A pultnál kell rendelni az előre elkészített ételek közül, s vagy elvitelre lehet kérni, vagy a pulttal szemben lévő könyöklőknél lehet helyben enni. A Munch ételmentő program keretében (kedvezményes áron lehet hozzájutni az aznapi megmaradt ételekhez, zsákbamacska módra, így küzdünk a felesleges pazarlás, ételkidobás ellen) jutottunk el hozzájuk, de nem volt zökkenőmentes a találkozásunk. Amikorra megrendeltem az ételt - előre ki is kellett fizetni - , akkor hiába mentem oda, nem is voltak nyitva, és erről nem tájékoztattak előzetesen. De utána telefonon és sms-ben sikerült felvenni a kapcsolatot, és egy későbbi időpontban, napokkal később sikerült az ételmentés, amit elvitelre kértünk, vittünk magunkkal dobozt is. A pultban lévő idősebb hölgy kedves volt. Az ételek normál ára túlárazott. Mézes-chilis sült csirkecombot választottunk vegyes körettel. A rajta lévő szósz kellemetlen állagú volt. A köretek átlagosak. Összességében a hely nálam nem ér többet 3 pontnál. Alapból nem választottam volna étkezési helyként.