HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest

10 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Hotel Stáció Vecsés - Újévi felfrissülés
Hotel Stáció Vecsés
Hotel Forrás Zalakaros - Téli Pihenés Zalakaroson!
Hotel Forrás Zalakaros
23.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest vélemények

52025
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 835 városban járt márFelfedező - 2630 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52025 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 17.a párjával járt itt
Itt most nem konkrétan a főzelékes Feri főzelékes feladásait értékelném, hanem a hely szellemét. Meg persze a káposztát is. Tudni kell ugyebár, hogy a Klauzál tér nem csak arról híres, hogy a budapesti gettó központi tere volt, hanem arról is, hogy itt működik nagyon régóta a Kisüzem, és itt osztja sok éve minden vasárnap a Heti Betevő a melegételt a rászorulóknak.
HIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Étel/italHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Étel/italHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - BelsőHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - BelsőHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - EgyébHIPPEACE by Főzelékes Feri Budapest - Külső kép
Még több kép (7 db) >>