Egy kisebb csapattal tértünk be egy másik helyről ide beszélgetni, mert a másik helyen éppen rendezvény volt és nem hallottuk egymást, viszont már kikértünk pár limonádét, így ezzekkel felszerelkedve mentünk át. Nem is hagyták szó nélkül. Étlap nem volt, csak egy kódolvasó az asztalon. Mindenki rendelt, és beszélgettünk.
Azt nem mondom, hogy kicsi adagok voltak az ételek, de hogy a sült krumplin nem volt szarvasgombás szósz, nah az is biztos! A mangós limonádé is csak nyomokban tartalmazott mangót sajnos. Ha kiürült a pohár vagy a tányér olyan gyorsan elkapták előlünk, hogy védekezni sem tudtunk volna. Aztán kértük a számlát. . . és akkor derült ki, hogy nem tudják megbontani azt. Ezt azért lehetett volna mondani előbb is, mert volt akinél csak kártya volt. Szóval én nem hiszem hogy vissza fogok menni ide, mert nem tetszett annyira.
Ételeket nem kóstoltunk, csak egy baráti beszélgetésre ültünk be. A koktélok finomak voltak, a borlapról is lehet választani. A hely színes, kellemes és hangulatos. Este kicsit hűvös volt már, kértünk pokrócot, de sajnos arra nem voltak felkészülve, hogy nyáron is lehetnek hidegebb esték.
Kézzel fogható étel- és itallap nincs, az asztal közepére ragasztott QR-kóddal lehet az okostelefonnal beolvasni. A kiszolgálás gyors, a személyzet kedves, közvetlen, de mégis udvarias. A számla végösszege 10% szervízdíjat tartalmaz.