Kiváló 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. március 31.
Az elmúlt években szinte évente változott a hely neve és üzemeltetője, régen évekig egy kissé lepattant csehó ment itt Cheers néven, amelyet a lakók nem annyira kedveltek, aztán lett egy kézműves hamburgeres, akinek nem volt jó a szagelszívója, majd szinte észrevétlenül ismét történt egy váltás, és a Panificio il Basilico remek kézműves pékséghez köthető street food hely alakult ki "Szent Tehén" néven. Azt nem tudom, miért kell ennyire az angol neveket és feliratokat erőltetni, azért a Katona József utca nem a külföldi turisták legfrekventáltabb vonulási útvonala. Pár lépcsőn kell az utcaszintről lemenni a félszuterénba, mindkét oldalon vannak kényelmes asztalok, szemben a pult. Lehet választani 3 féle, naponta változó levesből, a főételek között izgalmas burgerek, ebben is szokott lenni napi vagy szezonális ajánlat és hotdog szerepel. Mivel láttam, hogy mekkora adagok a burgerek, így az egyébként is tartalmas és kiadós gulyás (690 Ft) után ezúttal már csak péksütit kértem. A diabolo kakaós csiga és a fahéjas csiga (300 Ft/db) is kiválóság, otthonra is vittem belőle a gyerekeknek, nekik is nagyon ízlett.