Hópihe Cookies & More Budapest

11 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Grand Hotel Esztergom - Nyugdíjas ajánlat 60+
Grand Hotel Esztergom
Ensana Thermal Sárvár - Évindító előfoglalási akció
Ensana Thermal Sárvár
35.020 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Silver napok félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló

Hópihe Cookies & More Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3651 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 103331 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 6.egyedül járt itt
A Hópihe Cukrászda első egységét a Lónyay utcában, a pesti oldalon nyitotta meg, a Bakáts térnél. Nyáron fagylaltot, télen krémest árusítottak. A Lónyay utca mostanában időszakosan zárva tart, viszont megörültem, amikor megtudtam, hogy igaz, a budai oldalon, kicsit távolabb, de nyitottak egy újabb cukrászdát 2024 őszén, szerintem egy sokkal jobb, forgalmasabb helyen, ahol ráadásul az alapterület is nagyobb, igaz, csak 2 asztalka van, de már le lehet ülni helyben sütizni, kávézni.
Hópihe Cookies & More Budapest - BelsőHópihe Cookies & More Budapest - BelsőHópihe Cookies & More Budapest - BelsőHópihe Cookies & More Budapest - BelsőHópihe Cookies & More Budapest - EgyébHópihe Cookies & More Budapest - EgyébHópihe Cookies & More Budapest - EgyébHópihe Cookies & More Budapest - Étel/italHópihe Cookies & More Budapest - Étel/italHópihe Cookies & More Budapest - Étel/italHópihe Cookies & More Budapest - Külső kép
Még több kép (8 db) >>