Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kissé bánatos voltam, hogy éppen az áremelés után sikerült betalálnom, előtte héten ugyanis még mindkét menü 500 Ft-tal volt olcsóbb. Egy pohár házi szörppel (490 Ft a kedvezményes ára a menü mellé) és a kötelező szervizdíjjal együtt végülis 5000 Ft felett végződött a valójában fizetendő számla. A szűkített menü is igényes, választékos, így ár-érték arányban korrekt ajánlat. 1 leves, 1 előétel, 3 főétel (sertés, csirke, húsmentes karfiol), valamint 2 desszert szerepel a business lunch heti menüjén. Azt azért még megjegyzem, hogy a 2 desszert közül csak az egyik volt elérhető, ennek oka ismeretlen (nem pénteki nap volt és a napon belül is az ebédidő eleje). Az általam kóstolt ételek mind finomak, jó minőségűek, ügyesen elkészítettek, szépen tálaltak voltak. Körözött magyarosan, igazi kovászos pirított kenyérrel - 2 féle, fehér és barna magvas - előételként. Konfitált sertéstarja, rozmaringos sült burgonya, jus-vel, tejfölhabbal a főétel. Kitűnő állagú, készültségű és ízvilágú hús. Kicsit kevés volt a köret a húsmennyiség mellé. Tejmentes kókuszos panna cotta eperrel, bazsalikommal a desszert. A panna cotta kissé jellegtelen volt, ellenben a darabos eperszósz a tetején kitűnő. A normál étlap rövidke, egy oldalnyi, magyaros fogások, 2 leves, 3 előétel, 3, desszert és 6 főétel, közte csirkepaprikás, rozé kacsamell, Hortobágyi angus rib eye steak, kecskesajt, zsályás borjú zsemlegombóccal. Az elegáns L alakú beltérben elég sok asztal van, galériaszint nincs. A személyzet, a kiszolgálás professzionális, udvarias, figyelmes. Egy profi, jól kitalált csapat a Hoppá, figyelemre méltó konyhával. Legyen az én bajom, de az étterem nevével továbbra sem vagyok kibékülve, de ezek szerint másnak bejött. Vendégkör tekintetében külföldiek és magyarok is vegyesen, környékbeli bankárok, üzletemberek. Nagyobb társaság esetén javasolt az asztalfoglalás.